Lite hjälp

När jag kollade på bloggen från jobbet såg jag att headern, alltså bilden/texten allra längst upp där det  ska stå "Rockhoper" inte syntes. Nu är jag lite orolig att ingen annan ser det från sin dator heller. Så om ni som går in här kan vara vänliga och skriva en kommentar om ni ser det eller inte skulle det vara jättenällt!

Nu bär det av till Södertälje

Knep & knåp

Efter nästan tre år med bloggen har den nu fått sig ett åtminstone lite annorlunda utseende. Jag kan erkänna som den novis man är att det har tagit några timmar att göra det lilla som har gjorts. Men det kommer förhoppningsvis bli snyggare vart eftersom.

Imorgon är det ännu en förfest till Amazon. Det har förvisso blivit några stycken på sistone, men det är bara trevligt. Lön är det också, det blir bara bättre och bättre. Förutom tangentbordet, det är fortfarande jobbigt segt att skriva med, så måste bli ännu ett nytt.

Nu är jag hungrig.

Timon men ingen Pumba

Är förbaskat trött. Har varit på utflykt hela dagen med två klasser. Många djur blev det att se, och även mycket dötid. Väljer dock att se det som ett skönt avbrott från vanliga jobbdagar.
Däremot hade jag inget större koll på läget innan vi åkte visade sig. Jag har gått hela veckan och sagt att vi skulle till Kolmården. Det var nog en enorm tur att det inte blev egen bil dit. Då hade jag stått och undrat vart alla tagit vägen och efter ett tag kanske blivit lite irriterad, medans dem undrat varför jag inte dykt upp till Skansen. Med risk för att låta inkompetent valde jag att inte nämna det hela för dem andra lärare.
Tror det var ett smart move faktiskt.

Alla tycker olika

I Scrubs finns en hel del låtar som är jäkligt bra. Tyvärr är dem svåra att hitta ibland, men en som jag fastnat för och nyligen hittat är "Half" med G Tom Mac. Videon i sig är kanske inte mycket att hurra för, men låten är enligt eget tycke skön.

Half - G Tom Mac
Den bortglömda dosan

Var precis på Ica och köpte en macka och ett snuskort. Traskar dock ut och glömmer helt bort att plocka ut dosan ur maskinen. Kan tänka mig att den kände sig lika ignorerad av mig som en pizza och Cola av Anna Skipper.
Hoppas bara att den inte avregistreras eller något efter x antal timmar.

Jag har åtminstone mackan just nu.     

What.. to.. do..?

Har absolut ingenting att göra. Att självdö av tristess är inte långt borta.

Ja så är det.

Räkna till tio

Det kan krävas mycket för att göra mig arg, men igår lyckades en person med det.

Eftersom det blev en tur med motorcykeln innan jobbet så blev den tvungen att ställas utanför, lite i skymundan men ändå så dem som stod i dörren hade lite koll på den. Under kvällen kommer ett rop från dörren. När jag kommer ut så kommer en vakt dragandes med en kille och berättar att han sett honom stå och repa motorcykeln."Haha vad då, jag hade bara lite skoj med skadegörelse" hade fanskapet sagt när kollegan frågade vad han höll på med. Aldrig under ett ingripande har jag önskat att det varit tomt på folk runtomkring. Nu gjorde jag det. Men en anmälan ska han iallafall få.

Är inte helt nöjd med det ändå.

Senaste inlägget.. evah

När jag kollar på föregående blogginlägg så är det ändå med lite förvåning att det överhuvudtaget är läsligt. "Trött som ett svin" var ett annat ord för "full som ett svin". Och det var jag. Nästan. Men huruvida smart det är att skriva inlägg på fyllan kanske är en sak jag ska tänka på till nästa gång.

Det var iallafall kul igår. Inflyttningsfest hos Mattias, efter det blev det utgång på Tellus. Och såklart fyllekäk efteråt.
Johannes var snäll och hämtade oss och gjorde dessutom en liten extra utflykt på hemvägen. Tystberga bar det av åt ett tag innan han hittade skyltar som visade rätt håll. Spännande var det hursomhelst.

Ikväll är det sista bokade passet på Statt. Har på ett sätt sett..  kolla, tre "tt" på rad.. fram emot det, eftersom jag mer eller mindre är fri från det efter om jag så önskar. Och så är det nog.

Ska ta en tur på vägarna för att fördriva tiden nu.  
 

 

Efter en kväll i Nyköping

Nyss hemkommen och trött som ett svin. Det som finns att trösta sig med är att man kan sova nästan hur länge som helst imorgon/idag.

Jag är just nu ganska nöjd med det ändå.

Inte riktigt mat

Geisha och Chocolatte en torsdagkväll. Är det rätt?

Jag kör på det ändå.

En spelkväll

Hur firar man på bästa sätt att man äntligen fått ihop ett Gamecube och ett Soul Calibur 2 - spel? För Albin och mig lyste svaret klarare än solen själv; med alkohol. Of course. Öl, vin, cider och sprit flödade på fint gårdagskvällen till ära, och Albin fick dessutom en snaggning på fyllan. En timme tog det. Efter det blev det lite suddigt, men en sak som jag insåg imorse var att jag hade glömt ställa larmet på klockan. Vaknade med ett ryck 8.30 och insåg att jag försovit mig, jagade upp Albin som hade slaggat över och sen var det bara att bege sig till skolan. Bilen fick stå, kändes bäst så eftersom jag fortfarande var full som en skata. Har mest försökt att vara tyst idag i skolan. Kom fram till att det nog var bäst så.

Så var det med det.

Psykiskt tjock

Vad gör man när det finns en tårta? Äter den troligtvis. Nu står 1/3 av fanskapet  kvar sedan igår, ute i köket.
Visst, den var god, men nu har lusten att äta något sött försvunnit för dagar framöver. Eller kanske idag åtminstone.

A mighty cake.

Hey Panareko

Morgonen började bra. Kom ner till bilen och skulle öppna den. Eftersom det är som det är med bilen så måste man använda fjärrstyrning för att öppna den. Då är väl självklart batteriet dött. Väldigt dött. Med sju minuter kvar innan man skulle infinna sig var det bara att traska på, med ett humör som just då inte nådde så mycket mer än precis till över knäskålarna. Resterande av dagen har varit halvt kaos med klassen jag jobbar med. Men man borde kanske vara van vid det såhär efter snart en månad.

Har äntligen köpt ett nytt tangentbord. Det förra hade som sagt redan sett sina bästa dagar, om det nu alls hade några bra. Nu skrivs det istället på ett "normalt" bord. Hoppas bara på att det lite tröga i tangenterna försvinner med tiden.

Nu är det tredje dagen jag glömmer att äta middag. Vad är det med mig? Blev det för stor lunch? Way to tankspridd kanske.
Får bli en promenix till Ica.    
 

Tidigt inlägg

Så här på morgonkvisten när jag sitter och väntar på att gå till jobbet känns en drömvinst på lotto, trisskrap eller något annat inte helt fel. Behöver inte vara överdrivet mycket pengar, bara så jag blir ekonomisk oberoende. Skulle jag ändå vilja jobba lite, mest för att vara lite social sådär skulle 25% räcka, och helst med en 10-12 tid. Det skulle säkert i sin tur leda till att arbetskollegorna tycker att man är ett svin som tar upp en arbetsplats som någon annan skulle kunna ha en 100%-are på eftersom man själv egentligen inte behöver jobba, men det skulle jag nog kunna ta. Ett tag åtminstone.

Oj, då var det jobbet nu då.

Inget passar som rubrik

Det var mat och monopol hos Albin ikväll. Nu är jag trött. Så fruktansvärt trött.

Godnatt.

Herr Köttberg

Det blev inget tangentbord idag. Påbörjade en vandring för att kolla Panareko om det fanns något, men på vägen dit sågs något mer intressant. Ica. Hungrig som en hungrig björn blev det genast viktigare. Planerad mat var spaghetti med köttfärssås, så hur smart kände jag mig inte när jag hittade en enkilos-förpackning köttfärs och då tänkte "bra, jag kan steka allting så finns det så det räcker". Var en bra idé tills det skulle ner i den lilla stekpannan som med nöd och näppe rymde allt. Kändes lite som att jag höll på att skapa ett ledlöst köttmonster där jag stod i köket. Ett halvgalet diaboliskt skratt hade säkert passat in just då, men det fick vara. Det hade varit att gå över gränsen.


Den sista Betapet-omgången för dagen är spelad.

Sängen.Man borde

Om man har irriterat sig på ett tangentbord ända sedan man köpte det för ett år sedan för det visade sig vara för små och dåliga tangenter, och det nu dessutom börjar fattas knappar på bordet, är det inte dags att köpa ett nytt då?

En tur på stan kanske inte är fel.

Kontrast

Jag kan inte påstå att dagen har varit fullpackad av saker.

Igår dock, var det lunch med Petra. Efter det plockade vi upp Albin och Emelie för en äventyrsresa till Eskilstuna för att köpa en gps och en Gamecube. Albin köpte dessutom ett par strumpor och jag en ny bilstereo. Fick en GC gratis av butikschefen inne på Game eftersom den ändå var avskriven. Äntligen har man fått ut något av att man traskade på 21:an i 1½ år..
Efter det blev det tacos, kortspel och kaffe/läsk hemma i Flen. Kvällen avslutades med en totalt galen bilfärd.
För första gången någonsin fick jag möte i motsatt riktning i en rondell. Då var jag glad att klockan var för mycket för gamla pensionärer och annat folk att köra bil. Och att Petra har en liten liten bil.

Har förövrigt kommit tillbaka lite i Betapet. Ringrostig kanske, men är man tillräckligt uppmärksam så kan det lösa sig ändå.

Nu är det sömn som gäller.

Three in a row

Tror inte det har festats tre helger i rad sedan Dackefejden för egen del. Men nu har det det.
Igår var det party "hemma " hos Kalle, med Tilda som födelsedagsbarn. Tyvärr var inte min egen festkänsla på topp, och när jag tillsammans med Albin, lillasyster och Petra kom dit och såg att en del folk redan var kanonfulla så försvann den näst intill helt. Känslan över hur jävla tråkig jag var infann sig, och efter 40 minuter tycktes sängen där hemma inte vara helt fel. Albin hade dock kommit till festen även fast det inte var helt planerat, och att sticka kändes elakt värre, så det var bara att kämpa på, även fast det knappt blev någon mer alkohol för egen del. Kl.02 spelades den sista versen och det blev dags att tänka på refrängen. Fruktansvärt skönt att vakna upp imorse utan huvudvärk eller annat illamående.

Imorgon blir det en liten tripp till Uppsala med Evelina och Emil. Dem ska köpa ny bil. Spännande.

 

Till Stockholm och tillbaka

Idag blir det besök till huvudstaden, med besök hos Calle, med Anna och Evelina. Är tänkt att fira den sistnämnda som snart fyller år. Var lite osäker på om jag skulle följa med eftersom det har varit lite smått snuvig sedan i tisdag, men nu börjar det kännas bra igen.

Jag klarar verkligen inte av förkylningar, och tålamodet är nog som det märks mest på.
Det känns som sagt mycket bättre idag, dock fick jag frågan "har du vaknat på fel sida idag" av en elev. Jag svarade "nejdå absolut inte", men i tankarna blev svaret ja, varpå jag gav eleven en hurring och sedan avslutade en kopp te lite snabbt som jag av någon outgrundlig anledning hade i handen. Eleven borde vara glad för att jag bara gav ett simpelt svar.  

Ett spel som tagits upp lite smått är Betapet. Tagits upp kanske är lite för starkt sagt, men jag spelade en omgång idag.
Gick sjukt dåligt. Koncentrationen fanns inte och tankarna var på något helt annat.
Kanske ger det en chans någon annan vecka eller så. Who knows.

Dags att göra sig redo för avfärd.

 

28 koppar kaffe senare

Idag har det varit Lager 157 och kortspel för hela slanten med Petra och Albin, och även Pernilla som trillade in lite senare på kvällen. Alla tre hittade saker på 157 som dem blev nöjda med. För första gången på hur länge som helst har jag nu väldigt färgglada plagg. Känns ovant, men bra. Något som känns mindre bra just nu är min idé att försöka bli en mer kaffedrickande person, mest för att vara social sådär, gick ordentligt överstyr. Tror jag konsumerade det dubbla som jag gjort sammanlagt de senaste tre åren, ikväll. Lägg därmed till en massa snus, och ni förstår ungefär hur pigg jag är. Och dum. Hade kanske inte spelat någon roll om man varit ledig i morgon, men så är det såklart inte.

Frågan till mig själv lite rent allmänt är; hur tänker jag? 

Hell yeah.

Att bloggen har halkat efter även denna helg är egentligen bara positivt. Det har betytt att jag har haft en alltför trevlig helg för att hinna skriva.
I fredags blev det absolut sista passet gjort på Starlight, och jag kunde inte vara mer nöjd över det. Hädanefter kommer det även att bli högst ett pass på Statt, Amazon eller något annat ställe, per månad. Under alla dessa år har jag offrat så jävla mycket helgkvällar, för att få ihop att leva varje månad, att det sociala livet har fått stryka på foten en hel del. Nu är det slut med det, andra saker ska prioriteras!

I lördags var det dags för inflyttningsfest/förfest till Amazon. Som vanligt var det glada, trevliga och roliga personer som gästade stugan. Ett nytt kortspel blev introducerat; busdriver. Det spelades i två olika omgångar. Jag förstod inte så mycket av det, så jag blev väldigt glad när vi gick över till gamla hederliga ölspelet. Inga krusiduller eller konstigheter där inte.

Runt kl.23 kom vi till Amazon, där det var riktigt dåligt med själar i sikte. Så vad gjorde vi? En negativ skara hade vänt och gått. Vi bestämde oss för att supa oss riktigt fulla, och många klarade det nog ganska galant. En gick t.o.m. hem.
Jag hade det hursomhelst väldigt trevligt där. Det var trevligt hela kvällen.


Söndagen bestod av rep med bandet några timmar. Senare på eftermiddagen dök syster och Petra upp här hemma för lite kortspel. Efter det begav vi oss hem till syrran för mat, mer kortspel och film.


Kort sagt; en väldigt bra helg.