...before you take my life

Igår så blev det äntligen klart. De sista sakerna fixades med skivfodralet och skivan och nu är det dags för försäljning av Someway's första skiva. Ska bli spännande. Visst hoppas vi på att det ska säljas, men egentligen spelar det ingen större roll om folk köper och sen bränner av varandra, det betyder ju bara att folk är nyfikna att lyssna på oss och det är ju minst lika roligt. Stefan och jag satt också och kollade runt på olika skivbolag att skicka skivan till. Finns en hel del där ute. Dessvärre är det ca 2% av de som skickar in låtar som blir kontrakterade. Men det är bara att köra på! 
29/12 blir det kanske en spelning på Mozza igen. Långt ifrån det roligaste stället att spela på, men kommer alla ni vänner så blir det ju iallafall en trevlig stämmning, och det är det som gör en spelning rolig!

Run Forrest, run!

Kan det vara första dagen på mitt nya liv? Jag och bandkamraten Kalle kom igår överens om att springa idag. Och efter gymet var det precis vad vi gjorde också! Så sjukt taggad på att göra en sådan egentligen helt meningslös sak har jag aldrig varit förut.. tror jag inte i alla fall. Så nu är det dags! Mitt i vintern ska jag alltså komma i toppform.. låter helt idiotiskt kanske, men det finns ju egentligen ingen dålig tidpunkt för det. 

Nu måste jag vila lite.