Inte en dag över 40

Vaknade redan kl.8 imorse för att fixa, trixa och baka lite innan päronen och lillasyster skulle titta in fyra timmar senare. De fick mig att bli stolt ägare av en Sodastream. Otippat men kul, nu ska det drickas kolsyrat vatten. Dagen har annars rullat på fort. Varit med grabbarna i bandet för lite rep inför nästa helg då det är spelning på Skjortan. En vattenmojäng är förresten inte det enda jag äger nytt idag, Gustaf gav mig en fruktansvärt rolig inslagen sak som visade sig vara en musmatta med en bild på sitt fejs där han är riktigt dragen. Bara att tacka och bocka.

Att vara 27 låter sjukt mycket, men samtidigt känner jag mig inte så särskilt annorlunda än när jag var runt 20-21. Men visst, det är ju mestadels en siffra bara. Vill dock tro att man varit klok och vuxen sedan dess.

The Päron insisterade på att bjuda på söndagsmiddag. Det är om nio timmar.

Godnatt!

Festa till det på en söndag?

Det kan man göra. Bevisligen eftersom Albin och jag, både lediga idag, bestämde oss för att ha våran s.k. Emo-kväll igår. Det skulle kunna låta som att vi sitter och lyssnar på deppig musik och skär oss lite i armarna, men riktigt så illa är det inte. Det innebär mest att spela Soul Caliber, dricka lite för mycket alkohol, lyssna på musik och snacka strunt. En jäkla rolig kväll med andra ord, dock med en tråkig insikt, påpekad av Alb. Inte mer om det.

Den här dagen har varit väldigt slö och spenderats hemma hos Albin med lite käk, yatzy, promenad med hans hund och Scrubs. Avslutad hemma hos Johannes med lite NHL och Fifa.

En väldigt väldigt lagom måndag helt enkelt.