Fula barn m.m

En hundvalp, lejonunge, kattunge, ett rådjurskid eller en isbjörnsunge.. Ja det finns väl ganska många djur som är sådär lagom söta när dem är små. Visst liksom, det kan jag tycka.

Dock har jag aldrig, och kommer kanske aldrig, att tycka att en relativt nyfödd/ett par månader gammal lite unge är söt. En liten krabat som ligger där och skriker högröd i ansiktet och mest ser ut som den blivit illa krockskadad. Hur trevligt är det att se? Men som sagt, den uppfattningen kanske kommer att ändras. Förhoppningsvis om jag själv skulle bli pappa någon gång.. Äh, det är klart man inte skulle tycka så. Om sin egen unge.

Hur som helst så kan ju småbarn även skapa detta välkända fenomen; Vuxna människor som annars är så duktiga att kommunicera helt plötsligt förvandlas till överdimensionerade småbarn som man skulle kunna tro ha rymt från sin talpedagog, och nu äntligen får prata "bebisspråk" igen...

Varför bara inte inte göra det istället? Är det inte bättre att snacka ordentligt med ungen redan från början? Men det här med larvigt språk finns ju förvisso även bland vuxna. Vid ett antal olika tillfällen har jag hört det både från tjejer som pratar med varandra, och diverse par som pratar med varandra. Jäkligt svårt att uppfatta vad som sägs, men mycket påhittade ord är det i alla fall. Whaz up with that, bitches?

 Eller va fasen.. det kanske är kul det också, vad vet jag. Hur som helst...

Hurra och over 'n out!