Bra följt av dåligt

Dagen började bra. En liten sovmorgon till kl.8, en enkel men mättande frukost och sedan var det jobbet som väntade. Skulle jag säga att det är ett ansträngande jobb så skulle jag ljuga. Två lektioner följt av drygt två och en halv timmes lunchrast för att sedan avslutas med en sista lektion vid 13.30. ska en arbetsdag se ut!
Imorgon slutar jag redan 11.10, men det känns nästan för slött..

Det som gjorde slutet på dagen mindre kul var att städfirman som mina föräldrar anlitade för deras flyttstädning inte gjorde klart jobbet som de åtagit sig, vilket resulterade i att jag,
syster och Nathalie fick ta en tur till gamla huset med mamma och själva fick fixa klart det. Så sjukt dåligt gjort av firman, så gör man bara inte!

Nej.


Lite om inte så mycket.

Regn. Regn regn och åter regn.. sitter och fundrar på hur pass rent det vattnet är. Man dör väl knappast om man dricker det, men ändå, alla utsläpp och sådana saker borde göra det lite mindre roligt att dricka..
Jaja, det var väl en onödig reflektion, vet inte varför jag kom att tänka på det. Dricker jag vatten så tar jag det från kranen.

Det går inte så snabbt med lägenheten just nu. Päronen flyttar vilket innebär att man blir tvungen att hjälpa till där. Känns å andra sidan inte mer än rätt förvisso, men lite tråkigt att orket inte räcker till båda ställena att fixa och trixa på. Mer roligt är det att
bandet fått möjlighet att spela in på Balsta i en studio i proffsklass. Hell yeah!

Nu ska jag ringa Tingsrätten. Var där i måndags som målsägare, men då gav de inte besked om killen fick nån dom eller inte. Spännande..

   

Örebrooooe.. och en husvagn.

Precis landat i Flen igen efter ett pass på ett SSU-evenemang i Örebro. Lugnt och städat var det. Kanske för att Anna Sjödin inte var där..? Hon verkar ju gilla att slåss iallafall.
Inte ett jota fanns det att göra där, men på hemvägen lyckades jag och mina tre kollegor i stället hamna bakom en äckligt vinglig husvagn (plus två andra bilar). Husvagnen körde ut i den andra körfilen, höll på snudden att köra av vägen, varierade hela tiden mellan 30-90 och körde om en bil i en skumt farlig kurva. Det enda rätta var att ringa polisen, men självklart så var den enda bilen upptagen med annat. När vi kommer till Vingåkersrondellen så kör husvagnen plus den bil som låg framför runt ett varm och svänger sedan av, och bilen som låg sist kör rakt fram och väntar. Eftersom vi inte vill tappa bort vagnen så följer vi efter, ser att de vänder och ska göra samma sak. När vi vänt och kommit ut på K-holms vägen igen är de som bortblåsta först. Sedan ser vi husvagnen och de två andra långt åt fanders framåt vägen där de älgar på i runt 140. När vi kommer in i stan så får vi, efter några minuters katt & råtta - lek, äntligen hjälp av polisen som tog över.
Nu hoppas jag bara de tog dem.

Imorgon blir det till att fixa klart i lägenheten. Men först; sömn.

Vad gör jag nu för tiden? Varför skriver jag aldrig av mig?

Det är sjukt länge sedan det blev något skrivet här. Varför då..? Hmm, det vet jag faktiskt inte. Bra fråga.
Men hur som helst, om det senaste halvåret skulle det kunna skrivas väldigt mycket om. Det känns dock väldigt mastigt att ta allt på en gång.
Men i korthet; tog en ny lägenhet och stannade i Eskilstuna, kom igång ordentligt med Wing C-träningen, lade ner styrketräningen, träffade en tjej som inte alls kände på samma sätt som jag själv, tröttnade oerhört mycket på jobbet, hade en depression, blev sjukskriven, orkade inte med Eskilstuna längre, började äntligen med sparring, sökte och fick nytt jobb som idrotts/musiklärare i Flen, skaffat en fin lägenhet i F, trubadurat med Gustaf, spelat med bandet på Amazon, och började igår med att ta upp styrketräningen igen. 

Det är i stora drag vad som har hänt.

Hädanefter ska bloggen uppdateras regelbundet!