Flytt, mat & rep.

Då var nästintill allt klart då.

Började redan vid kl.10 och slänga i allt på släpet som skulle med. Det blev inte så särskilt mycket. De enda sakerna av större sort var en soffa och sängen. Sedan var det mest lådor, säckar med saker och dyl.
Skönt att det inte var så mycket mer än så. Tv-bänk/bokhylla, soffbord, matsalsbord och datorbord ska inhandlas lite eftersom är det tänkt. Oj det blev ju faktiskt en del. Får bli så långt lönen räcker.

Hade hursomhelst tur att få hjälp av Evelina. Sängen är inte särskilt tung, men att bära den själv är mindre kul eftersom den är otroligt otymplig.
Efter vi hade slängt in allt i lägenheten (som faktiskt bara tog runt 20 min.) så bar det av till Spicy Hot för lite välbehövlig mat. Människorna i det köket vet verkligen hur man lagar mat. En applåd för dem.
Efter maten så bar det av hem till Flen igen. Lämnade av Evelina i Mellösa, och åkte vidare och repade med killarna nere på Bolmängen.

Så imorgon blir första kvällen i nya lägenheten. Kommer dock inte hinna fixa ett dugg, eftersom jag först jobbar dag och sen direkt vidare till nån fest och jobba kväll/natt. Samma sak på lördag.
Får helt enkelt ta tag i det på måndag och ställa i ordning allt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback