En sak i taget.

Vilken slö dag. Har inte gjort ett jota, och det är med andra ord vad söndagar bör handla om. Jobbade i går för första gången på cirkus ett år på Statt i katrineholm. Det var jäkligt kul att komma tillbaka dit och träffa gamla kollegor. Blev tvungen att sluta när jag jobbade på Securitas eftersom de inte tillät mig jobba där.. men nu är man fri från Sec. hur som helst!

Spelade in en skiva på Balsta Musikslott i Eskilstuna med bandet för två helger sedan. 32 timmar satt vi de två dagarna och lirade in, vilket resulterade i sju låtar. Dessutom hann vi med en spelning i K-holm som vi aldrig borde ha tagit, för på vägen hem efter den 30 minuter långa spelningen utan någon publik så fick vi punktering. Glada blev vi ändå när vi såg att det låg ett reservdäck i bagageluckan. Mindre glada när det pyste även om det. Det löste sig genom att Stefans syster m.fl fick komma med ett däck från Hälleforsnäs, och när vi till slut kom tillbaka kom vi fram till att vi slösat bort ca sju timmar på den resan. Härligt!..
Våran studiotekniker kom på söndagen för att mixa låtarna och även då uppstod det lite "problem", för många av de band som kommer dit för att spela in tar det tydligen inte så seriöst och lallar mest, så han hade ju, med all rätt, inte förhoppningar på mer än 2-3 låtar, så det blev en aning.. nej.. väldigt tajt med tid för honom att mixa och trixa. Slutresultatet blev helt okej ljudmässigt och duger bra som en demo. Men eftersom vi inte var 100% nöjda så lyckades vi få en till tid för mixning. Efter det så kommer den ut för försäljning också.

Niiiice!  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback