Det är ju dumt att inte.

Vad gör man en ledig torsdag? Jo man går upp, gör sig i ordning och åker till Eskilstuna och tror att man ska jobba. En aning trist och onödigt. Måste lära mig kolla schemat ordentligt.

Jävla klant.

Ass.

Frostbiten.

Var över hos Evelina idag och kollade på film; Frostbiten. Filmen i sig var väl okej, men skådespelarna var de absolut sämsta jag någonsin sett, de kunde lika gärna ha varit folk från gatan som blev tillfrågade att vara med. Sjukt dåligt.

Den här dagen har inte varit särskilt givande för övrig, ingen träning blev det heller eftersom det värker fortfarande. Funderar på att kolla upp det. Får se om jag tar tag i det någon gång.
Troligtvis inte.


Ska det vara åtta eller nio?

Dagen kan sammanfattas med 8-9 ord; städning, ingen träning, tv-spelande och grillbiff från Kings.
 
Imorgon är det dags för 21:an igen, spännande värre.  


Mest för att få ett till inlägg?

Jag måste säga att jag är lite stolt över mig själv, med tanke på att jag var läskigt onykter, att jag lyckades få till Varför ge godis till hunden-inlägget utan ett enda stavfel. Grattis David.


Förresten så är jag fortfarande lika ovetandes om svaret på rubriken i det inlägget. Mindre grattis.  

Datorfylla.

Att införa alkolås på datorer tycker jag personligen skulle vara en oerhört bra sak, åtminstone om man är lite onykter och ska ut på nätet och låt oss säga, skriva ett inlägg. Det har väl hänt att jag gjort det några få gånger innan, men såklart så lär man sig aldrig av de misstagen. Igår senast. Visserligen så läste jag igenom det förut och tyckte inte att det var något speciellt jobbigt med det, för då hade jag tagit bort det direkt, men det kan också bli så fel när man sätter sig mer än mindre full och printar ner saker som man kanske borde låta bli. Jag vet själv hur jag fungerar, säger precis vad jag egentligen tycker och tänker, och att skriva ner det vid ett sådant tillfälle kan troligtvis vara en av de osmidigaste sätten att sköta saker på. Så är det.

Träning imorgon och fortfarande värk i axeln.
Det blir spännande det.

Varför ge godis till hunden när den behöver mat?

Kom nyligen hem från Evelinas inflyttningsfest. Var en trevlig tillställning, om man då självklart får bortse från den sista idén som någon kom på. Den gick ut på att först ta sig ur en situation när man satt fastsatt med ett snöre med en annan person innan något annat par gjorde det. Det är ganska svårt att beskriva situationen, men jag lyckades självklart göra mig illa på det, så i skrivande stund så kan jag knappt använda höger arm eftersom axeln värker som den aldrig gjort förr.
Innan det så blev jag för första gången så pass irriterad på en person på festen, som i normala fall är helt ok men som onykter blir grymt jobbig, att jag fällde fanskapet till marken eftersom jag tröttnade på hans glorifiering av våld och annat liknande. Känns en aning ironiskt så här i efterhand, men ibland tröttnar man bara på folk helt enkelt.
Vill bara tillägga att jag är en fridens man annars, för att klargöra det hela.
Annars var det en trevlig kväll.


Beträffande rubriken så får jag se om jag får svar på den imorgon.


Tjänster och kontakter.

I förrgår tyckte jag att jobbet på Securitas var oerhört tråkigt. I går när vi satt i replokalen och snackade så kändes jobbet plötsligt.. ja, bra mycket tråkigare. Anledningen var att våran basist tydligen fått jobb, det är förvisso jäkligt kul för honom att han fått ett, men det kändes lite tråkigt i ett egoistiskt perspektiv när jag frågade vart det var och han svarade Posten. Det var nämligen så att Jonsa nämnde att han skulle sluta där och tjänsten kanske skulle bli ledig, så jag ansökte om det, innan Jonsa slutade, men då fanns det inga planer på att anställa någon ny. Nu fanns det tydligen plats.

Men så är det ju, kontakter gäller i första hand. 

Nu ska vi ta oss igenom veckan.


Flensrekord i Soul Calibur?

Nu har jag, Albin, Petra och Skoog relativt precis avslutat ett fruktansvärt långt våldsmarathon på Game Cube. 200 matcher, borde vara något slags rekord. Är ju det för oss i alla fall.

Nu borde jag avsluta skrivandet och gå och lägga mig, men först vill jag printa ner att jag var med de ovannämnda och spelade innebandy idag för första gången på väldigt länge. Sjukt jobbigt.
Visserligen så är det jäkligt krävande att på Wingträningen stå och slå långa slagserier och kombinationer m.m, men det är knappast den kondition som man får av att träna innebandy regelbundet. Självklart. Men det var trevligt hursomhelst. 

Nog om detta. Prio 1. sova, sedan dags att ta hand om verkligheten tror jag.


Vilse i pannkakan

Träning ikväll och jobb imorgon. Kan inte göra annat än gäspa när jag tänker på det. Mindre engagerad i saker har jag inte varit på bra länge. Kontraktet på lägenheten går ut sista februari och hur jag ska göra efter det har jag inte en jävla aning om. När jag först flyttade verkade det som en väldigt bra idé, efter ett tag förstod jag inte varför jag flyttade, sedan fick jag tillbaka till känslan att det kanske inte skulle vara så dumt att bo där ändå, men nu på sistone har jag mest varit totalt vilse i mina tankar.

Vad jag däremot vet är att jag måste hänga upp lite kläder nu så de hinner torka innan det är dags att åka.

Jag hoppas på att jag har fått lite mer klarhet i tankarna till näst gång jag skriver här.

Det skulle underlätta.


Mongomobil.

En tanke slog mig igår när jag tänkte på jobbet. Skulle man slå ihop Kalle Anka och Mårten Gås så skulle de ändå inte komma en tiondel i närheten av hur slö jag har blivit. För ett par veckor sedan jobbade jag, vanlig tid, 10-19, men satt och slöade och vilade bort sex timmar av dem. Det är inte överdrivet givande. 
Att bara knalla omkring non stop i nio timmar känns inte som ett alternativ. En permobil vore väl ett i och för sig, men att glida omkring i en mongomobil i ett köpcentra som vakt kanske ger en aning skumt intryck. Dessutom skulle en illasinnad person lätt kunna köra ner mig för rulltrapporna. Vi avvaktar nog med det tror jag.

Idag började vi spela in skivan i skolan. Fick färdigt grunden till fem av åtta låtar. Ska nog inte ta alltför lång tid att bli klar med allt.

Den som lever får se.
Och höra.


Stevie David

Var planerat att börja spela in skivan idag i studion på estet, men Steven som ska agera studiotekniker kunde inte idag så vi skjuter upp det till morgondagen istället. Personligen gör det mig inte så mycket eftersom jag inte känner mig så speciellt taggad för det idag ändå.
Jag måste skriva klart en låt också kom jag på nu. Jäklar. Om man ändå vore Stevie Wonder, hur lätt skulle det inte vara då. Nackdelen är väl att man skulle vara blind. Jaja 

Har inte gjort mycket vettigt idag överhuvudtaget. Var en sväng hos Albin och åt en toast och gick ut på promenad med Milla och Binja.
Det är sjukt kallt ute, undrar när fan sommaren ska komma, om det nu blir någon.

Fick för mig att laga middag hos päronen, ris och kyckling med jordnötssås. Det blev väl sådär.
Jag kan rekommendera alla som vill ha äckliga jordnötter att ta sig till Ica och köpa Exotic Snacks jordnötter, de är troligen nordens vedervärdigaste, och de lyckades dessutom förstöra min mat.

Ass.


Koncist

Det här inlägg kommer att bli kort, väldigt kort, för jag har inte en aning om vad jag ska skriva. Det har inte hänt ett dugg och jag känner mig trött på det allra mesta. Och nej, jag är inte trött grinig eller sur. Det är bara så jag känner mig. 


En lyckad dag?

För några timmar sedan hade jag och grabbarna i bandet våran första offentliga spelning.
Vi hade alla varit taggade inför den ett bra tag innan och vi hade småfilat på låtarna relativt mycket.
Självklart skulle det bli hur kul som helst. Tills vi kom fram i Mariefred, steg in på skolan där banden spelade och först upptäckte att vi var, i runda slängor, 80 år äldre än de andra, det var förseningar i tiderna, att publiken lika gärna kunnat bestå av uppstoppade mammutar, förutom de personer som satt längst fram som vi antog vara lite lätt utvecklingsskadade, för de verkade trevliga. Sist men inte minst  så var medhörningen på scenen obefintlig så Gustaf och jag fick anta att sången inte lät alltför illa för publiken.
Spelningen i sig gick bra och dessutom hade vi stöd från flickvänner/föräldrar/syskon till bandet som var där. Men vi var alla överens om att inte spela där igen.

E20, Strängnäsvägen och Malmköping, samma väg hem var planen. Hemfärden gick dock inte helt som tänkt. Jag och mitt bilsällskap tappade bort den andra bilen och började snurra runt på skumma småvägar istället. Till slut hittade vi dock Stjärnhov och kunde hitta därifrån. Blev bara några mil extra.. 

Väl hemmåt så hade jag lovat att åka till Hälleforsnäs och släppa av två av medresenärerna.
Tillbaka vid Flen-Mellösa korsningen blev jag invinkad av Farbror Blå, hade inget bälte på mig dum som jag var och fick en bot på 1500 kr. av en lagom butter polis.


Detta har kanske inte varit den bästa dagen, men den har åtminstone varit händelserik.

Kallt

Första dagen av riktig kyla kom igår, och den här dagen har inte varit bättre den. Ogillar det redan och tanken av att bara bädda ner sig och komma fram igen runt maj känns inte helt fel. Ja tänk om man hade varit en björn och bara kunde gå i ide. Eller om det hade räckt med att heta Björn för att kunna gå i riktig ide, då hade det nästan varit värt att döpa om sig. 

Tåls att tänka på va.