Årets första.

Nyårsafton hos Albin var fantastiskt bra, från början till slut. Trevliga människor, god mat och en underbar stämning, det kunde inte bli bättre. Vid tolvslaget så befann vi oss alla nere på torget och kollade på fyrverkerierna, och efter det så begav vi oss tillbaka till House of Albin för att fortsätta festandet.
Runt kl.4 kände vi att det var dags att tänka på refrängen, så syster, Elin B, Sebbe, Erman och jag själv började knata iväg tillsammans eftersom våra respektive hem ligger åt samma håll. Erman droppar av först ifrån truppen.

Sedan..

Vem som kommer på idén är vi fortfarande osäkra på, men någon nämner, av någon anledning, Orresta Ö, och plötsligt är vi på väg till sjön för att ta oss årets första dopp. Så för nästan exakt 25 timmar sedan så borde vi dessutom varit Sveriges första badare 2007. Det räknade vi alla fyra som årets grej.

Vi fick t.o.m. bildbevis med oss därifrån.
Sebbe knäppte ett par kort med mobilen som han har lagt upp.
Visserligen tokler vi på alla korten, men jag kan säga att vi frös sjukt mycket just då. Dessutom skulle det självklart börja regna precis när vi klev upp. Men kul var det!

Den bästa nyårsafton jag varit med om faktiskt. Ett stort tack till alla vännerna som var där och gjorde kvällen till vad den blev.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback